Mnenja strank

 

“Maja ima angelske roke in srce. Pomaga, če rabite tudi zgolj razvajanje, a najboljša je v odpravljanju tegob današnjega časa, ki jih puščamo na hrbtenici. Enostavno prideš nazaj po še.”

Tanja, Medvode

 

“V podjetju A-soft d.o.o. smo se pred približno tremi leti odločili za masaže na delovnem mestu. Za ta namen smo ustrezno opremili prostor, kjer izvajamo masaže za vse zaposlene, periodično na štirinajst dni.


Vsa leta sodelujemo z izkušeno maserko Majo Debeljak, s katero smo zelo zadovoljni. Odlikuje jo tako njena strokovnost, kot tudi komunikativnost in brezpogojna predanost delu.


Ker smo podjetje , ki se ukvarja pretežno z informacijskimi tehnologijami in zaposleni preživimo večino svojega časa pred računalniki, so tovrstne masaže hrbtenice, vratu in rok, bistveno izboljšale tako naše psihofizično kot tudi zdravstveno stanje.


Zaposleni si svojega dela sploh več ne predstavljamo brez tovrstnih prilagojenih masaž, zato jih priporočamo vsem podjetjem in podjetnikom, ki večino svojega časa presedijo v stolu, ali pa so izpostavljeni večjim fizičnim naporom.”

Tadej Muha, direktor A Soft

 

“Sem inštruktorica pilatesa. Redno obiskujem Majo, saj mi pomaga pri bolečinah v vratu, ki je moja šibka točka. Njene masaže so mi zelo dobrodejne saj mi pomagajo ohranjati mojo hrbtenico zdravo ter hkrati na svoj edinstven način sprostijo ter prekrvavijo celotno telo. Toplo priporočam.”

Saša Sedovšek, pilates inštruktorica

 

“Prvič ko sem prišla k Maji na masažo si nisem predstavljala, da je masaža lahko nekaj tako sproščujočega, pa vseeno ravno prav močna. Pri Maji občutim, da se resnično posveti specifikam telesa ter glede na potrebe uporablja različne tehnike masaže, da doseže pravi rezultat. Z enim stavkom: Ko te nekdo preseneti tako, da je rezultat veliko nad tvojim pričakovanjem!”

 

Agata Lušina Struna

“Bila sem že na mnogo masažah, tudi priznaih strokovnjakih. Po prvem obisku pri Maji sem rekla, to je to! Z dobro mero posluha za moje težave in strokovno izvedbo same masaže hrbtenice, so se moje bolečine bistveno zmanjšale. Občutek lahkotnosti in sprostitve po masaži, pa je bil neverjeten. Maja mi je priporočila tudi vaje, ki so zame primerne in kako naj jih izvajam. Skratka polna nasvetov z zlatimi rokami, to je Maja.”

Nataša, Škofja Loka